Julmässa på Marieberg

Vi sålde för första gången våra chokladdrömmar med MARSHMALLOWS i, på Julmässan, Marieberg. Tack till alla fina som kom och minglade, det var jätteroligt att se!
 

NYHET

Titta vad vi fått in! Dessa skönheter kommer från och med nu gå att ha på spetten. Vi på Chocovër UF älskar marshmallows + choklad!
 

Besök på Bni

Chocovër besökte tillsammans med Ung Företagsamhet BNI idag! Hos BNI samlas affärsmän/kvinnor från olika branscher som träffar varandra en gång i veckan för att öppna upp och hjälpa varandra fram till nya affärsmöjligheter. Det var ett mycket intressant möte där vi fick uppleva det medlemmarna i BNI i stort sett upplever under varje möte. Det bjöds på mat och vi fick höra alla inspirerande företag berätta om sig själva. Vi kan gott rekommendera alla nya företagare därute att gå med – då det gynnar nätverket något så enormt. Ni kommer till BNIs hemsida HÄR.
 
Tack till Ung Företagsamhet och även Martin från KPMG!
 
 

Hej, kul att ni hittade hit!

Hej alla choklad- & fruktälskare, denna blogg är ännu under konstruktion och vi lovar att uppdatera den inom kort. Till dess kan ni hålla er uppdaterade på vårt instagramkonto: chocoveruf
 
Tack för ert tålamod, vi ses snart!
 
 
 
 
 

Öppet hus på Rudbecksgymnasiet

Det var roligt att se Rudbeckgymnasiets möjligtvis nya elever inför nästa år! Tack alla som kom! 
 

KONTAKT

Chocovër UF kommer att främst finnas till på event och tillställningar i Örebro nära dig. Vi informerar om varje kommande säljtillfälle på framsidan, till höger. 

Behöver du få tilltugget fixat till ditt arrangemang? Vid storbeställningar blir priset betydligt mindre. Vare sig det handlar om ett företagsmöte, fest, en liten myskväll eller kanske en gala, så lämnar vi ett valfritt antal chokladdoppade fruktspett fram till er dörr utifrån era önskemål. Maila då:
 
datum på tillställning
antal spett
önskemål på chokladsmak
önskemål på innehåll (frukter/marshmallows)
önskemål på topping (strössel/chokladsprits)
leveransplats (endast ställen i Örebro)

Vid frågor eller beställning:
chocoveruf@hotmail.com
Instagramkonto:
chocoveruf

 
 
 
 
 
 
 
 

Vilka är vi?

 
Vi som ligger bakom Chocovër UF är tre drivna och positiva tjejer som pluggar sista året av Ekonomiprogrammet på Rudbecksgymnasiet. Vårt team anser att du och din egen person är och kommer alltid att vara prio ett. Därför vill vi att varje individ ska ha samma möjlighet att kunna lyxa till sin vardag utan att behöva oroa sig för priset. Ett perfekt sätt att göra det på är att unna sig något sött och samtidigt exklusivt.
 
 
Vi i Chocovër UF kan alla relatera till den där extremt mätta känslan som kommer när man tömt godisskålen, och har alla lovat oss själva att aldrig mer äta lika mycket nästa gång. Våra chokladdoppade frukter lindrar sötsuget men bidrar även till ett godare samvete. 
 
Eftersom 80% av våra chokladdrömmar består av frukt, kan vi behålla den friska känslan när man äter dem, trots att de på samma nivå kan ersätta onyttigare sötsaker.
 
 
 
 

Våra chokladdrömmar

 

Innehållet kan bestämmas utifrån de frukter som finns. Nu har vi även marshmallows i lager.
Clementing, jordgubb, päron, banan, äpple & marshmallows.


De två olika strössel att ha på har vi just nu inne i smakerna nötkrokant och chokladströssel.
 
 
Chokladspritsen/toppingen går att få i mjölkchoklad, vit choklad och mörk choklad.
 
 Ett chokladspett kostar 25 kronor, oavsett chokladsmak.